Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2009

Λιακόπουλος... Facts

. Ο Λιακόπουλος έχει αποδείξεις ότι οι Νεφελίμ σκότωσαν τη Νεκρά Θάλασσα.

. Ο Θεός δεν έδωσε τις Δέκα Εντολές σε πέτρινες πλάκες, αλλά σε ένα εκπληκτικό πακέτο-προσφορά ΜΟΝΟ 29 Ευρώ!!!

. Τι δουλειά έκανε ο πρόγονος του Λιακόπουλου στο 33.000 π.Χ.; Επισκεύαζε Robot στην αρχαία Ελλάδα.

. Ο φραπές γαρ βαρύς

. Αγόρασα μία σειρά βιβλίων από το Λιακό και δεν έριξε χιόνι στην δική μου περιοχή. Φοβήθηκαν οι Αμερικάνοι να ψεκάσουν εδώ, επειδή ήξερα...

. Τα βιβλία του Λιακό για τα πρωτόκολλα της Σιών είναι πλέον μεγαλύτερα σε όγκο από τα ίδια τα πρωτόκολλα...

. Ο Λιακό περνάει κάθε τόσο τα χάλκινα βιβλία με μπράσο για να μην μαυρίσουν..

. Ο Λιακό δέν έχει κάνει ποτέ του πρώτη ή δεύτερη εκπομπή,κάνει πάντα τελευταία...!!!

. Το σημερινό χιόνι περιέχει το υγρό που ψεκάζουν οι Αμερικανοί. ΔΕΝ είναι ελληνικό. Έλληνες ... ΠΡΟΣΕΞΤΕ.... ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ....

. Ο Λιακόπουλος έχει σε dvd τους αρχαίους Έλληνες να στήνουν πυραμίδες στην σελήνη

. Οι Έλληνες είναι αυτοί που είπαν στους 12 Θεούς: "Επιτέλους πότε θα γίνετε άνθρωποι..."

. Τους ιπτάμενους δίσκους τους κατασκευάζει ο Λιακό για να πουλά βιβλία. Ούτε η νασα γνωρίζει το μυστικό.

. Ο Πούτιν έκανε καράφλα απο τότε που έμαθε τί λέει γι αυτόν και τα υπερόπλα του ο Λιακόπουλος.

. Οτάν οι άλλοι τρώγαν βελανίδια οι Ελοχίμ είχαν μπουρνουζοπετσέτες.

. Ποιο είναι το αγαπημένο αεροδρόμιο του Λιακόπουλου; Το Ελ Βενιζέλος.

. O Μάκης όσα ξέρει τα'μαθε απο τα βιβλία του Λιακό.

. Οι Ελ διοργάνωναν τα ΕΛευσίνεια Μυστήρια.

. Ο Λιακό έγραψε τον ιό που ανέβασαν στο μητρικό σκάφος του Independence Day. Τον βρήκε σε έναν τοίχο στις Μυκήνες, χαραγμένο σε fortran.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πέρα από τα παραπάνω για το Λιάκο πάρε και μια καλή αλήθεια για την υπόθεση του internet με τον Τσιπρόπουλο :

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου το στυλ του Λιακόπουλου αν και κάποιες φορές τα χώνει εκεί που πρέπει και μέσα από αυτόν εκφράζεται πολύς κόσμος, ωστόσο μιας και μου αρέσει να ασχολούμε με το internet με κέντρισε πολύ η υπόθεση με τον δήθεν blogger Τσιπρόπουλο που βλέπω εδώ και καιρό να παραλληρούν οι χρήστες του διαδυκτίου για δήθεν αποστόμοση της δημοκρατικής έκφρασης στο διαδύκτιο κτλ !

Αυτό που έχω να πώ είναι πως πρόκειτε για την μεγαλύτερη απάτη που έχει στηθεί ποτέ εναντίον των BLOGGERS !

Ο Τσιπρόπουλος που το έπαιζε καημένος και αδικημένος, που δήθεν δέχθηκε μύνηση από τον Λιακόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση, συνελήφθει από την ασφάλεια ηλεκτρονικού εγκλήματος αυτεπαγγέλτως σαν εκπρόσωπος της εταιρείας XTC SOFT (www.xtc.gr) για παραβίαση του νόμου περί ασέμνων μέσα από επαγγελματική ιστοσελίδα (και όχι BLOG !) καθώς και για στημένη εκστρατεία κατασυκοφάντησης προς όφελος άλλων συμφερόντων. Με λίγα λόγια η σύλλυψή του πραγματοποιήθηκε για διακίνηση πορνογραφικού υλικού από το διαδύκτιο και όχι λόγο της μύνησης του Λιακόπουλου όπως οι περισσότεροι ισχυρίζονται !

Ο Τσιπρόπουλος εκμεταλεύθεικε τους BLOGGERS που έπεσαν στην παγίδα του, αφού ο ίδιος δεν συνελήφθη ούτε σαν BLOGGER ούτε για συκοφαντική δυσφήμιση (το τονίζω αυτό !) αλλά λόγω παραβίασης του νόμου περί ασέμνων μέσω της εταιρίας που νόμιμα εκπροσωπεί και είναι ιδιοκτήτης.

Ψάξτε στο 11880 σε ποιον ανήκει το τηλέφωνο 210.2224846 που δίνει η εταιρεία XTC στη σελίδα της (www.xtc.gr).

Δεκάδες λοιπόν τα θύματα της απάτης, που πίστεψαν οτι στηρίζουν έναν δήθεν αδικημένο BLOGGER και μάλιστα μάζεψαν και υπογραφές για να τον στηρίξουν ενώ ο Λιακόπουλος από την άλλη πλευρά απότι διάβασα στο δίαδύκτιο απέσυρε κιόλας την μύνησή του που δεν είχε καμία σχέση με την σύλληψη του Τσιπρόπουλου που τον έπιασε ο εισαγγελέας για το νόμο περί ασέμνων μετά από έρευνα.

Θα ήθελα να θέσω λοιπόν το εξής απλό ερώτημα :
Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει να κάνει με την καταπάτηση της ελευθερίας της έκφρασης (στο internet και όχι μόνο) ή τελικά με την εκμετάλλευση των BLOGGERS από τον όποιο Τσιπρόπουλο που χρησιμοποιεί το internet για να θησαυρίζει με όποιο αθέμητο τρόπο μπορεί και πόσο μάλλον με την διακίνηση πορνογραφικού υλικού ???

Palaskos είπε...

sp/spyros/enriko η οπως αλλιως βγαινεις και γραφεις εισαι μεγαλος καραγκιοζης.Ακου τα λοιπον απο οσους ηταν εκει στο δικαστηριο.

( http://alepouda.blogspot.com/2009/02/vs.html )
Για την υπόθεση Τσιπρόπουλου:

Η ιστορία που εκκρεμεί στα δικαστήρια, αυτή που ξέρουμε όλοι μας και για την οποία έγινε η κινητοποίηση στη μπλογκόσφαιρα, αφορά τη γνωστή μήνυση του Λιακόπουλου η οποία βεβαίως και έχει γίνει, και βεβαίως και δεν έχει ανακληθεί.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί στις 18-2-2009, αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης ωραρίου για τις 6-5-2010.

Το κατηγορητήριο αφορά παράβαση των άρθρων 98, 362 και 363 ΠΚ (δηλαδή, απλή και συκοφαντική δυσφήμηση κατ' εξακολούθηση) καθώς και παράβαση των άρθρων 29-30 του Ν. 5060/1931 "περί ασέμνων" κατ' εξακολούθηση. Τώρα, κατά το άρθρο 30 του νόμου αυτού, "Άσεμνα ... θεωρούνται τα χειρόγραφα, έντυπα εικόνες και λοιπά αντικείμενα, όταν, σύμφωνα με το κοινό αίσθημα, προσβάλλουν την αιδώ". Και βέβαια, κατά τη σκέψη του νομοθέτη του 1930 "άσεμνα" δεν σημαίνει κατ' ανάγκην "πορνογραφικά" με την έννοια που έχουμε στο μυαλό μας σήμερα: είναι μια ευρεία, εξωνομική έννοια που το περιεχόμενό της διαμορφώνεται κατά περίπτωση -και συνήθως από αποφάσεις του Αρείου Πάγου.

Επίσης: τον Φεβρουάριο που αναβλήθηκε η υπόθεση ήμουν εκεί, στο ακροατήριο, όπως και άλλοι μπλόγκερ (Έλικας, vrypan), ο Νίκος Βασιλάκος (αυτός της ΕΕΧΙ και της τηλεόρασης) και η Έλενα Σπυροπούλου (δικηγόρος της ΕΕΧΙ). Ο Λιακόπουλος ήταν επίσης εκεί, μαζί με τους δικηγόρους που θα τον εκπροσωπούσαν και μαζί με τον δικηγόρο που έχει συντάξει τη μήνυση και που τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά. Τα είπαμε λίγο εκεί επί τόπου, και βέβαια στάθηκε αδύνατο να τον πείσω ότι η όλη υπόθεση είναι μια παπαριά, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι η εμπλοκή του Τσιπρόπουλου οφείλεται στον Λιακόπουλο και μόνο, και όλα αυτά που γράφεις, αγαπητέ sp/Spiro/whatever είναι παραμύθια και διαστρεβλώσεις. Παραμύθι είναι επίσης πως όποιος θέλει μπορεί να βάλει έναν δικηγόρο να ψάξει τη δικογραφία στην Εισαγγελία! Τη δικογραφία μπορούν να τη δουν μόνο οι διάδικοι, οι δικηγόροι τους και ο εισαγγελέας -αν επιλέξουν οι διάδικοι να την κάνουν φέιγ βολάν είναι άλλο θέμα, αλλά η Εισαγγελία δεν σου τη δίνει που να χτυπιέσαι.

Οπότε, αγαπητέ sp/Spiro/whatever δικαιούται ο καθένας να αναρωτηθεί τι συμφέρον έχεις εσύ πλέον για να διαδίδεις τέτοιες συκοφαντίες. Τα παίρνεις από τον Λιακόπουλο; Από τον Δένδια μήπως; Από ποιον;

Δημοσίευση σχολίου